• Kelet-Magyarország legnagyobb fitnesz rendezvényén, a FőnixFitt-en!

Mi a FőnixFitt?

Hagyományteremtő szándékkal, az újévi fogadalmak időszakában rendezzük meg immár harmadik alkalommal a FőnixFitt szabadidő- és tömegsport rendezvényt. Debrecen város támogatásával, összefogva a Debreceni Egyetem Sporttudományi Intézetével, a Sportdiagnosztikai, Életmód- és Terápiás Központtal célunk az, hogy a sportot, a mozgást, a testedzést népszerűsítsük, egészségmegőrző szerepét hangsúlyozzuk.

A régióban, illetve az ország második legnagyobb városában hiánypótlónak is nevezhető rendezvényforma egyszerre szól a sporttal most ismerkedő korosztálynak, a napi-, heti rendszerességgel mozgóknak és a dinamikus, együtt sportolásra vágyó családoknak is.

A testet megmozgató nagyszínpados programok mellett a legnépszerűbb debreceni fitneszklubok standjai, továbbá workshopok, szakmai kiállítók, egészségügyi szűrőprogramok, életmód tanácsadás, az egész napos aktivitásban elfáradókat pedig pihenősarok (relax zone) is várja majd a Főnix Csarnokban január 12-én.

Az idei FőnixFitt sztárvendégei Sifter Tímea Arnold Classic Europe-győztes, kangoo-Guinness-rekorder, fitneszversenyző, Béres Alexandra fitnesz Világ- és Európa-bajnok, fitneszedző, Czégel Erika GYMSTICK Master Trainer, Guinness-rekorder, Katus Attila világ- és Európa–bajnok sportoló, aerobik szakedző, életmód tanácsadó, illetve Tatarek Rezső fitnesz prezenter, az IRON BOX koncepció atyja lesznek.

Az egész napos rendezvényre már egy mozijegy árának megfelelő összegért is lehet belépőt váltani, ugyanis a 2.250.-Ft-os napijegyek elővételben csupán 1.750.-Ft-ba kerülnek 2018. november 12. és december 11. között.


Helyszín


  • Promóció?
  • Termékbemutató?
  • Kóstoltatás?
  • Szponzoráció?
  • Reklámmegjelenés?
  • Játék?

Ön dönt, a helyet mi adjuk! Helyből pedig van bőven, a rendezvénynek ugyanis a 3.000 m2 alapterületű debreceni Főnix Csarnok ad otthont!