Fittnekem


"FittNekem" fotópályázat a támogatásával


Mondd el egyetlen fotóval, hogy számodra mit jelent a sport, a testmozgás vagy maga a fittség, és nyerj egy 100.000.-Ft értékű vásárlási utalványt!
 

Kapd elő a mobilod, és küldj be egyetlen képet, ami kifejezi a sporthoz fűződő viszonyodat; meséld el vele kivel, kikkel szeretsz mozogni, mitől érzed magad igazán fittnek, egészségesnek és szabadnak! A beérkező "FittNekem" képeket megosztjuk a FőnixFitt Facebook oldalán, és amelyik a legtöbb lájkot kapja 2016. december 30-ig, annak készítőjét megajándékozzuk egy 100.000.-Ft értékű vásárlási utalvánnyal!


A beérkezett pályamunkákat itt lehet lájkolni! (Előtte jelentkezz be a Facebook profiloddal!)
 

A beérkező pályázatok különdíjasát a 2017. január 7-i FőnixFitt 2017 rendezvény sztárvendégei, Béres Alexandra, Péntek Enikő és Sifter Tímea választja majd ki!

Egy séta a családdal, egy kihívást jelentő túra a hegyekben, futás a Nagyerdőn, kora hajnali úszás, esti aerobik a csajokkal, kőkemény gyúrás a haverokkal, esetleg egy kis foci a kollégákkal; mindannyiunk számára mást jelent a mozgás. Végezheted egyedül, de keresheted a társaságot is, legyőzheted benne a másikat, vagy akár saját magadat. A cél viszont mindig ugyanaz: rendszeresen mozogni, ezáltal fitt, egészséges, kiegyensúlyozott életet élni, vagyis boldognak lenni!

Biztosan Neked is van ilyen pillanatod, mi pedig arra kérünk, hogy örökítsd meg, és oszd meg velünk, másokkal! Hisz Te már tudod, mi a boldogság egyik titka; hát vállald fel büszkén és mutasd meg mindenkinek!

 

Mit kell tenned?

- Örökítsd meg azt a pillanatot, ami a leginkább kifejezi a sporthoz, a testmozgáshoz fűződő viszonyodat.

- Ha szeretnéd, lásd el a képet különböző Facebook és Instagram által támogatott szűrőkkel, de egyéb képszerkesztő programok, pl. Photoshop, Corel stb. használata nem megengedett!

- Adj a képnek címet, egy rövid leírást, majd küldd be e-mailben az info@fonixfitt.hu címre vagy privát üzenet formájában a FőnixFitt Facebook oldalán keresztül. A nevedet mindenképpen írd bele az üzenetbe!

- Fontos, hogy csupán egyetlen képpel nevezheted magad a játékra és csak magadat nevezheted!

- A beérkezett munkák a játék folyamán megosztásra kerülnek a Főnixfitt Facebook oldalának idővonalán. A megosztott képeket a közönség itt lájkolhatja. Érdemes minél hamarabb beküldened a pályamunkádat, hiszen így több időd marad a lájkok gyűjtésére!


A fotópályázat 2016. december 30-án 12:00 órakor zárul, eddig lehet a megosztott munkákat értékelni. A játékot annak a képnek a készítője nyeri majd, akinek munkája a legtöbb szavazatot (lájkot) gyűjti a játék végéig. A nyertes kiléte 2016. december 30-án legkésőbb 16:00 óráig kihirdetésre kerül.


A játékban való részvétel alapfeltétele a Játékszabályzat elolvasása!